Målgrupper

Moskva (47)Unge i alle aldre – og fagprofessionelle,der arbejder med unge og deres problemer på livets vej (lærer, studievejleder, pædagog, familievejledere mv)

Mine coaching og undervisningsforløb henvender sig til unge i alle aldre. For mig er det ikke vigtigt om du er 15 eller 65. At arbejde med identitet, selvværd og personlige værdier, er ikke noget der knytter sig til en bestemt aldersgruppe. Det er mig selv på billedet, med et papir i hånden – vi har lige arbejdet med venskaber.

Alligevel har jeg valgt at fokusere på ‘unge’. Mine erfaringer har vist mig, at mange unge stilles overfor et stort pres: De skal tage en række store beslutninger, samtidig med, at de unge arbejder intenst med at finde egen identitet. Eller rettere identiteter. For vi vil ofte have forskellige identiteter, afhængigt af om vi er sammen med venner, familie, kolleger eller helt andre grupper. Det kan være en befrielse, at lære at man ændrer sig hele tiden.

Så uanset alder og uanset hvilken situation man står over for i livet, kan det være af stor værdi at forholde sig aktivt til, hvad der giver mening og værdi for dig. Narrativ teori og praksis er hele tiden omdrejningspunktet